Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Για 4η χρονιά το Rockaway Festival


Για τέταρτη συνεχή χρονιά και με ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα πραγματοποιείται την ερχόμενη Παρασκευή 21 Αυγούστου από νέους του νομού μας, το Rockaway Festival.
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην πάνω Πλατεία από τις 7 το απόγευμα ως αργά το βράδυ, με τη συμμετοχή μαθητών και φοιτητών οι οποίοι έχουν συγκροτήσει σύγχρονα τοπικά συγκροτήματα και το ενδιαφέρον τους επικεντρώνεται στην Hip hop, Rock και Μetal μουσική.

Την προσπάθεια αυτή των νέων της Κέρκυρας συνδράμει η Νομαρχία Κέρκυρας και το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Κερκυραίων σε συνεργασία με το Δήμο Κερκυραίων, φορείς οι οποίοι έχουν αναλάβει την συνδιοργάνωση του φεστιβάλ.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει τη συμμετοχή των παρακάτω συγκροτημάτων:

* ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΕΜΟΝΙ
* APROSOPOS (HHXE)
* UST
* CONOPS (Συγκρότημα από την Αθήνα στο οποίο συμμετέχουν και Κερκυραίοι)
* STALKERS

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση του φεστιβάλ έχει ως στόχο τη στήριξη της προσπάθειας τοπικών μουσικών συγκροτημάτων που έχουν σχηματιστεί από νέους στο νησί μας και την προβολή του έργου τους.
Το Rockaway Festival προσελκύει κάθε χρόνο εκατοντάδες νέους και πολίτες του νησιού μας που αγαπούν αυτό το είδος της μουσικής και έχει ως στόχο να φέρει το κοινό πιο κοντά σε αυτά τα μουσικά ακούσματα.
Επιπρόσθετα, επιβάλλεται να αναφερθεί ότι καθοριστική και σημαντική είναι η συμβολή των ίδιων των νέων, τόσο των μελών των συγκροτημάτων που λαμβάνουν μέρος όσο και άλλων, στην όλη διοργάνωση καθώς χωρίς αυτούς ένα τέτοιο φεστιβάλ δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί.
Σημειώνεται τέλος ότι η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: