Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Συνάντηση Νομάρχη με τον πρόεδρο της ΟΚΕΣΑ


Με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κερκυραϊκών Συλλόγων Αττικής Γιάννη Λεοντίτση συναντήθηκε σήμερα ο Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Λεοντίτσης ενημέρωσε το Νομάρχη για την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύει η ΟΚΕΣΑ μετά από πολυετείς δικαστικές διενέξεις σε ηγετικό επίπεδο.
Ο Νομάρχης εξέφρασε την άποψη ότι η Ομοσπονδία πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει και να συντονίζει τη δράση των Κερκυραϊκών Συλλόγων της Αττικής και ο κ. Λεοντίτσης ζήτησε τη βοήθεια όλων των παραγόντων της Κέρκυρας για την επιβίωση της Ομοσπονδίας και της οργανωμένης παρουσίας των Κερκυραίων στην περιοχή της Πρωτεύουσας.
Νομάρχης και πρόεδρος ΟΚΕΣΑ απηύθυναν έκκληση στα Πρωτοβάθμια Σωματεία των Κερκυραίων στην Αττική, να συνεχίσουν τη δράση τους και να στηρίξουν τη λειτουργία της Ομοσπονδίας που πρέπει να βγει το ταχύτερο δυνατόν από την κρίση.
Από τη συζήτηση προέκυψε ταύτιση απόψεων ως προς το ρόλο των αποδήμων στη σχέση τους με τη γενέτειρα και την ανάγκη να διατηρήσουν τα ήθη, τα έθιμα, την επαφή τους και τους δεσμούς τους με τους ανθρώπους και τον τόπο της καταγωγής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: