Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Υπόμνημα των εργαζομένων στη Κοινωνική φροντίδα προς τους υποψήφιους βουλευτές

Σε υπόμνημα που κατέθεσε προς τους υποψήφιους Βουλευτές ΚΕΡΚΥΡΑΣ το Σωματείο Εργαζομένων στη Κοινωνική Φροντίδα Βορειοδυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων,τονίζει τα κάτωθι:
¨"Οι βρεφονηπιακοί, νηπιακοί και παιδικοί σταθμοί προνοιακών δομών και οι εργαζόμενοι σ΄ αυτούς προσφέρουν ένα ιδιαίτερο κοινωνικό έργο.
Γονείς με χαμηλά, κατά κύριο λόγο, εισοδήματα έχουν τη δυνατότητα να εμπιστευθούν τη φροντίδα των παιδιών τους σε εξειδικευμένο προσωπικό με συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας.
Παρ΄ όλη, όμως, την αναγνωρισμένη, τόσο από τους κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς, αλλά και από τους ίδιους τους γονείς σημαντικότητα των παρεχόμενων από εμάς υπηρεσιών, καθημερινά αντιμετωπίζουμε την αβεβαιότητα του εργασιακού μας μέλλοντος, την έλλειψη πόρων χρηματοδότησης και πολλές φορές τη μείωση της αξιοπρέπειάς μας.
Με τις επερχόμενες εκλογές επαναλαμβάνουμε, όπως πράττουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα έως και τώρα, τις βασικές και δίκαιές μας διεκδικήσεις:
* Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους εργαζόμενους,κοινωνική φροντίδα χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
* Σταθερότητα στη χρηματοδότηση των προνοιακών δομών.
* Προστασία του θεσμού".

Ζητούμε στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού σας έργου και της ιδιότητάςσας να αποδεχθείτε το δίκαιο των αιτημάτων μας και να προωθήσετε την επίλυση των προβλημάτων μας
".

Δεν υπάρχουν σχόλια: