Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Τρόπους επίλυσης των προβλημάτων σε αγροτικό-τουριστικό τομέα κατέθεσε ο Σάββας Πουλημένος


Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κέρκυρα στον τουριστικό και τον αγροτικό τομέα και τους τρόπους επίλυσης τους, μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σάββας Πουλημένος, στα πλαίσια των περιοδειών που κάνει ο συνδυασμός του Κινήματος, με σκοπό την ενημέρωση των Κερκυραίων για το πρόγραμμα του.
Μεταξύ άλλων ο Σ. Πουλημένος στις ομιλίες του στους Κυνοπιάστες στον ‘Αγιο Ματθαίο και στο Σιδάρι , έκανε λόγο για μία νέα σχέση εμπιστοσύνης που πρέπει να αναπτυχθεί ανάμεσα στους πολιτικούς και την κοινωνία, και κυρίως τη νέα γενιά, που μαστίζεται από υψηλά ποσοστά ανεργίας και ανασφάλεια για το μέλλον.
Παράλληλα αναφέρθηκε στις προτάσεις και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την έξοδο από την σημερινή οικονομική και κοινωνική κρίση.
Τόνισε ιδιαίτερα ότι το πρόγραμμα αυτό «έχει ως κεντρικό άξονα τον άνθρωπο και το κοινωνικό κράτος και προτεραιότητες του την Υγεία και την Παιδεία», υπογραμμίζοντας ότι η χώρα και πιο συγκεκριμένα η Κέρκυρα, έχουν ανάγκη από έργα και όχι από λόγια, έχουν ανάγκη από δεσμεύσεις και όχι από υποσχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: