Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Ν.Σ.: Αναβλήθηκε η συζήτηση για την αξιοποίηση του κτιρίου του παλιού ΓΝΚ

Αναβλήθηκε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο της Δευτέρας-μετά από αίτημα της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας - η συζήτηση του θέματος για την αξιοποίηση του κτιρίου του παλαιού νοσοκομείου μετά τη μετεγκατάστασή του στο νέο στο Κοντόκαλι.

Μετά την αποχώρηση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, που υποστήριξαν πως γίνεται “προεκλογική εκμετάλλευση” του συγκεκριμένου θέματος, η συνεδρίαση συνεχίστηκε με την παρουσία της πλειοψηφίας και του Σπ. Κουλούρη από την παράταξη Μαχειμάρη και προχώρησε στη συζήτηση των υπολοίπων θεμάτων.
Συγκεκριμένα:
• Ενέκρινε την προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για την εκτέλεση του έργου «Τρία Γεφύρια - Ποντή» από τη Νομαρχία. Επίσης διευκρινίστηκε ότι για την παράκαμψη Αργυράδων δεν χρειάζεται αντίστοιχη σύμβαση με την ΠΙΝ διότι θα ενώνει επαρχιακό δίκτυο
• Εγκρίθηκε η τροποποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων στο οποίο πλέον εντάσσονται και οι δύο προηγούμενοι νέοι δρόμοι και οι απαλλοτριώσεις τους καθώς και οι απαιτούμενες γεωλογικές μελέτες για τις πολεοδομήσεις των περιοχών Κωτσέλα, Μαντουκίου και Αστρακερής.
•Ενέκρινε τη συμμετοχή της Ν. Α. στην αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: