Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Στους ετεροδημότες της Αθήνας μίλησε ο Ν. Δένδιας


Ο υποψήφιος βουλευτής Κερκύρας και Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας, μίλησε την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στους ετεροδημότες της Κέρκυρας –μια συγκέντρωση που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, χάρη στο πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε και πήρε ενεργά μέρος στη διαδικασία,όπως αναφέρει το πολιτικό του γραφείο.
Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009 περιόδευσε στους δήμους Μελιτειέων και Κορισσίων, όπου συνάντησε κατοίκους των περιοχών και συνομίλησε μαζί τους, για θέματα που τους απασχολούν τοπικά αλλά και απαντώντας σε απορίες τους σε ό, τι αφορά τα έργα και τις υποδομές στο νησί της Κέρκυρας που προώθησε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Δένδιας τους εξήγησε ότι επί Νέας Δημοκρατίας επενδύθηκαν ή επενδύονται στον τόπο μας πάνω από 400.000.000 €, η μεγαλύτερη επένδυση που έγινε ποτέ στην ιστορία του νησιού. Ενδεικτικά αναφέρθηκαν έργα μεγάλης σημασίας, όπως η ανέγερση του νέου νοσοκομείου -που παραδίδεται την ερχόμενη Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου από την κατασκευάστρια εταιρεία ΔΕΠΑΝΟΜ στην διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας και η παράδοση αυτή σηματοδοτεί την πανηγυρική ολοκλήρωση του έργου, μετά από το «ξέμπλεγμα» από τον νομικό κυκεώνα στον οποίο είχε περιέλθει το έργο επί ΠΑΣΟΚ. Επίσης, λόγος έγινε για την αναστήλωση του προμαχώνα του Παλαιού Φρουρίου, των Βενετσιάνικων φυλακών, του Αγγελόκαστρου και του Φρουρίου της Κασσιόπης, καθώς και για το γεγονός ότι προκηρύσσεται το ζωτικής σημασίας έργο των φραγμάτων. Η προσωπική επιτυχία του Υπουργού Δικαιοσύνης της αναθεώρησης του άρθρου 101 του Συντάγματος, που με την εφαρμογή του εξασφαλίζει εργασία στους Κερκυραίους πολίτες, προκάλεσε ακόμα περισσότερα χαμόγελα και εμπιστοσύνη στον ομιλητή.
Ο Νίκος Δένδιας κάλεσε τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν Νέα Δημοκρατία, ώστε να μπορέσει να κάνει πράξη το πρόγραμμα που έχει εξαγγείλει, για το καλό τόσο της Ελλάδας γενικά όσο και του Νομού μας ειδικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: