Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Σε Ποταμό και Κανάλια ο Ν. Δένδιας

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και υποψήφιος βουλευτής Ν. Κέρκυρας Νίκος Δένδιας συνεχίζοντας τις περιοδείες του στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα, βρέθηκε την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009 στον Ποταμό και τα Κανάλια της Κέρκυρας. Συνομίλησε με πολλούς κατοίκους των περιοχών αυτών, οι οποίοι του εξέφρασαν την στήριξή τους και την χαρά τους που ο Πρωθυπουργός της χώρας Κώστας Καραμανλής θα βρίσκεται στην Κέρκυρα την Παρασκευή 2 Οκτώβρη.
Ο κ. Δένδιας μίλησε διεξοδικά για το έργο της Νέα Δημοκρατίας στο νησί της Κέρκυρας, ενισχύοντας τα λεγόμενά του μοιράζοντας το φυλλάδιο που εξέδωσε ο ίδιος για την προεκλογική περίοδο. Οι παρευρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν από τις πρωτοβουλίες του Υπουργού και παραδέχτηκαν ότι πολλά από αυτά τους ήταν άγνωστα. Ο κ. Δένδιας σχολίασε ότι ο ρόλος της Κυβέρνησης δεν είναι να περιαυτολογεί και ότι μεγαλύτερη σημασία έχει το αποτέλεσμα και πώς θα το καρπωθούν μελλοντικά οι πολίτες αυτής της χώρας και πρόσθεσε χαριτολογώντας :
«Τώρα, βέβαια, αν τα διαφημίζαμε και λίγο δεν θα μας κακόπεφτε. Θα ήταν πολύ πιο ξεκάθαρη η διαφορά δυναμικότητας και ευθύνης από τα άλλα κόμματα και ο κόσμος δεν θα είχε την παραμικρή αμφιβολία ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι πρώτο κόμμα για το καλό του τόπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: