Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Περιοδείες Στεφ. Γκίκα σε Δήμους της Κέρκυρας

Συνέχισε τις περιοδείες του ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ κ. Στέφανος Γκίκας το 3ήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου 2009 όπου επισκέφθηκε Δημοτικά Διαμερίσματα των Δήμων Εσπερίων, Λευκιμμαίων, Παξών, Κορισσίων και Θιναλίων.
O κ. Γκίκας συνομίλησε με τους πολίτες και εξήγησε τη σπουδαιότητα των επερχομένων εκλογών, τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την οικονομική κρίση και κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευθούν τον Κώστα Καραμανλή και τη ΝΔ, διότι στο δίλημμα λαϊκισμός ή υπευθυνότητα, ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, οι πολίτες θα πρέπει να δώσουν την ανάλογη απάντηση.
Επίσης στην διάρκεια των ομιλιών του παρουσίασε στους πολίτες το σημαντικό έργο που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια από τη ΝΔ τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και τοπικό επίπεδο.
Μιλώντας για τη δική του παρουσία τόνισε, ότι αυτό που δεσμεύτηκε ακριβώς πριν από 2 χρόνια στους Κερκυραίους πολίτες, ότι δηλ. θα είναι μαζί τους και μετά τις εκλογές το έπραξε στο ακέραιο.
Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009, ο κ. Γκίκας περιοδεύει στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Αχιλλείων, ενώ την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009 θα περιοδεύσει στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Εσπερίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: