Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Χαιρετισμός Διαμαντοπούλου στην ομιλία Γκερέκου στους ετεροδημότες


Στην ομιλία της υπ. βουλευτού Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Άντζελας Γκερέκου στους Ετεροδημότες της Κέρκυρας στην Αθήνα, παραβρέθηκε η Άννα Διαμαντοπούλου, Πολιτική Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Παιδείας και υποψήφια Βουλευτής στην Α’ Αθηνών, όπου και απεύθυνε χαιρετισμό.
Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού, η κα Διαμαντοπούλου, μεταξύ άλλων, ανέφερε τα ακόλουθα:
«Η Άντζελα μίλησε και για το ΠΑΣΟΚ και για την Κέρκυρα.
Δεν την γνώριζα, την ήξερα μόνο από μακριά, σαν ξεχωριστή, φωτεινή, λαμπερή καλλιτέχνη. Είμαστε μαζί από το 2004 στη Βουλή όπου γνωριστήκαμε. Και πρέπει να πω, η Άντζελα για όλους αποτέλεσε μια μεγάλη έκπληξη. Και λέω έκπληξη, γιατί οι άνθρωποι ανάλογα από τον πολιτικό ή επαγγελματικό χώρο που προέρχονται έχουν και ορισμένα χαρακτηριστικά. Η Άντζελα υπήρξε ίσως το πιο σεμνό άτομο στο κοινοβούλιο με αίσθηση του μέτρου και με δύο καταπληκτικά γνωρίσματα.Το ένα ήταν ότι ίσως να ήταν η πιο προετοιμασμένη νέα Βουλευτής σε όλα τα θέματα, ή όταν γινόταν συζήτηση ή όταν κάθε φορά που μιλούσε ήταν εξαιρετικά προετοιμασμένη μπορούσε να αντιπαρατεθεί σε όλα τα επιχειρήματα και όλα τα θέματα που της ανέθετε το ΠΑΣΟΚ για την οικονομία, την κοινωνία την παιδεία, μπορούσε να τα φέρει σε πέρας και αυτό γιατί δούλευε σκληρά.
Το δεύτερο, λοιπόν, είναι, ότι υπήρξε μια εργάτρια για το ΠΑΣΟΚ αλλά κυρίως για την Κέρκυρα. Αυτή η αγάπη και αυτό το πάθος για την Κέρκυρα που το μετέδιδε στον καθένα νομίζω χαρακτηρίζει εκείνους τους βουλευτές, εκείνους τους ανθρώπους που μπαίνουν στην πολιτική με αποστολή, γιατί η Άντζελα δεν είναι ένας άνθρωπος που δεν είχε τι να κάνει ήταν άνθρωπος με μία λαμπερή καριέρα, επέλεξε όμως να παλέψει για μεγάλες αξίες, να παλέψει για το ΠΑΣΟΚ και για αυτά που όλοι πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει στη χώρα. Επέλεξε να αφιερωθεί και να παλέψει για αυτό το υπέροχο πράσινο νησί, για την αγαπημένη μας Κέρκυρα.
Θέλω λοιπόν, μαζί με τη βαθιά μου πίστη, να πω ότι όλοι μαζί στις 4 του Οκτώβρη, θα κάνουμε πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο στην Κέρκυρα που δεν είναι δύσκολο, αλλά και στην Α’ Αθήνας που πολιτεύομαι εγώ, τώρα που για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ είναι μπροστά εδώ και πολλά χρόνια .Εκτός από αυτό, θα υποστηρίξουμε ένα σημαντικό ψηφοδέλτιο στην Κέρκυρα, θα βγάλουμε περισσότερους του ενός βουλευτές οπωσδήποτε, και θα δώσετε ξανά την εμπιστοσύνη σας σε έναν άνθρωπο που κοσμεί την Κέρκυρα στο ελληνικό κοινοβούλιο»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: