Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Θετική εξέλιξη για την "Παράκαμψη Αργυράδων"

Εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, Πολιτισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης για την έγκριση των Περιβαλλοντικών όρων του έργου «Παράκαμψη Αργυράδων».
Οπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου του Γ.Γ. της ΠΙΝ Σωτ. Βόσδου, με την έγκριση των Περιβαλλοντικών όρων κατέστη δυνατή και η θεώρηση της Οριστικής Μελέτης του έργου, γεγονός το όποιο ολοκληρώνει την ωρίμανση του φακέλου του και καθιστά πλέον δυνατή την άμεση υποβολή της πρότασης για χρηματοδότηση του από το ΕΣΠΑ.
Ο Γενικός Γραμματέας της ΠΙΝ Σωτήρης Βόσδου αναφερόμενος στην έγκριση των περιβαλλοντικών όρων υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι: «Με συνέπεια, ευθύνη και αποφασιστικότητα ολοκληρώνουμε σημαντικά έργα τα οποία ξεκινήσαμε και στόχο έχουν την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την περιφερειακή ανάπτυξη. Προχωρήσαμε με στέρεα βήματα προόδου, που αποδίδουν ήδη σημαντικά αποτελέσματα, έχοντας αντιμέτωπους όσους προσπάθησαν να ωφεληθούν από την υπονόμευση του δρόμου που οδηγεί την ελληνική κοινωνία σ’ ένα καλύτερο αύριο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: