Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

AΙΓΑΛΕΩ-ΚΕΡΚΥΡΑ 2-2

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Αιγάλεω και Κέρκυρα στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Πολύ καλό το ματς, στο οποίο οι Αθηναίοι προηγήθηκαν 2-0, όμως η αποβολή του Βάσι στο 56' άλλαξε τα δεδομένα και ο ΑΟΚ κατάφερε να σκοράρει δύο φορές και να... σώσει το βαθμό.
To Αιγάλεω είχε σε πολύ καλή ημέρα τον Πουλάκο, ο οποίος σκόρσαρε δύο φορές με κεφαλιά στο 11' και στο 52' και φάνηκε ότι με τα δικά του τέρματα το "σίτι" επρόκειτο να φτάσει στην κατάκτηαη της πρώτης του φετινής νίκης.
Ωστόσο, τέσσερα λεπτά αργότερα άρχισαν τα δυσάρεστα για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου μιας και ο Βάσι αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι και άφησε τους Αθηναίους με αριθμητικό μειονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο.
Η Κέρκυρα δεν άφησε την ευκαιρία αναξιοποίητη. Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα, άσκησαν πίεση στην εστία του Ταμπάση και κατάφεραν να την παραβιάσουν δύο φορές σε τρία λεπτά. Στο 75' ο Λαμπρόπουλος με σουτ μείωσε και στο 77' ο Σίλβα με κεφαλιά ισοφάρισε.

Αιγάλεω
(Σούλης Παπαδόπουλος): Ταμπάσης, Μαντζουράκης, Κοκκίνης, Παντίδος, Ουμουρί, Σκάρος, Τσιρογιάννης (89' Παυλίδης), Φρίμπονγκ (82' Ουλάι), Τσαμπούρης, Βάσι, Πουλάκος (65' Μπερνιδάκης).

Κέρκυρα
(Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Ιωάννου (65' Σίλβα), Βενέτης, Κοντοδήμος, Φλαβίνιο, Μπερνς, Παρασκευαϊδης, Τσίγκας, Γκουστάβο, Μακρυδημήτρης (46' Λαμπρόπουλος), Λουρένσο (58' Γιαννιτσανάκης).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πρέντζας, Χαρίσης (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βάσι, Μαντζουράκης, Μπερνιδάκης, Τσιρογιάννης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 56' Βάσι
novasports.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: