Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Ν. Δένδιας: Ευχαριστίες για την επανεκλογή του- Ουδέν σχόλιο για τα εσωκομματικά της Ν.Δ.


Ευχαριστίες στην κερκυραική κοινωνία για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, για τρίτη συνεχόμενη κοινοβουλευτική περίοδο, απήηθυνε σήμερα ο βουλευτής της Ν.Δ. Ν. Δένδιας.
Από την αλλη, δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με την υφυπ. Τουρισμού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Α. Γκερέκου, καθώς και με το συνάδελφίο του του ΚΚΕ Μπ. Χαραλάμπους για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου.
"Κατ' αρχήν αισθάνομαι την βαθιά τοπική υποχρέωση να ευχαριστήσω την κερκυραϊκή κοινωνία για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε για τρίτη φορά και να δώσω την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω στο μέτρο των δυνατοτήτων που μου δίνει το ευρύτερο πλαίσιο να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης.
Θα ήθελα να εκφράσω τον απόλυτο σεβασμό μου, στην κρίση των συμπολιτών μας που είχαν μια άλλη αντίληψη. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην κ. Γκερέκου τόσο για την εκλογή της όσο και για την υπουργοποίησή της όσο και στον κ. Χαραλάμπους. Προσβλέπω στην συνεργασία τους για τα συμφέροντα του τόπου και της κοινωνίας.
Ειδικά από την κ. Γκερέκου και το ΠΑΣΟΚ περιμένω τουλάχιστον να συνεχίσουν εκείνες τις πρωτοβουλίες που ήταν ήδη σε δρόμο εκπλήρωσης και που θα επέτρεπαν την επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων της Κέρκυρας Παξών και Διαποντίων Νησιών.
Στο δρόμο αυτό δηλώνω απόλυτα πρόθυμος να συνεργαστώ μαζί τους όσο χρειάζεται διότι το πρώτο και κύριο είναι τα συμφέροντα του τόπου και της κοινωνίας"
, δήλωσε ο κ. Δένδιας.
Ο πρώην υπουργός δε θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για τα εσωκομματικά και τις προσυνεδριακές διαδικασίες στη Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: