Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Συνέδριο για τα προβλήματα των αθλητικών υποδομών από την Ενωση Γυμναστών

Στην διοργάνωση συνεδρίου με στόχο να αναδειχθούν τα προβλήματα του κερκυραικού αθλητισμού σε επίπεδο υποδομών, προχωρά η Ενωση Γυμναστών Κέρκυρας.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενωσης Ν.Πέρρο, υπάρχει “αγανάκτηση όχι μόνο σε ότι αφορά την έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων που να επιτρέπουν αθλητισμό υψηλού επιπέδου αλλά ακόμα και για τον μαζικό λαϊκό αθλητισμό όπως εκφράζεται μέσα από τις υφιστάμενες υλικοτεχνικές υποδομές.
“Κατά καιρούς ακούγονται κάποιες φωνές διαμαρτυρίας χωρίς όμως να γίνεται τίποτα. Στην Κέρκυρα δεν μπορούμε να κάνουμε αγώνες στίβου, αγώνες κολύμβησης ή αγώνες μεγάλης εμβέλειας γιατί απλούστατα δεν υπάρχει καμία υλικοτεχνική υποδομή.
Πρόθεσή μας είναι να συγκεντρώσουμε όλους τους φορείς του αθλητισμού, ΕΠΣ Κέρκυρας, το Κρίκετ, του διαιτητές, τον τοπικό ΣΕΓΑΣ και όλους όσοι ασχολούνται προκειμένου «μαζί» και συμμετοχικά να δώσουμε το στίγμα της διεκδίκησης του αθλητικού κινήματος.
Με προοπτική για την ανάπτυξη αθλητικών εγκαταστάσεων για την επόμενη 10ετία προκειμένου τα κέντρα λήψεων αποφάσεων να έχουν κάτι στα «συρτάρια» τους και να εκλαϊκεύσουν το σύνθημα ότι ο αθλητισμός είναι για όλους τους πολίτες”.
Οπως σημείωσε ο κ. Πέρρος, η ημερομηνία του συνεδρίου πρόκειται να καθοριστεί άμεσα ενώ εξέφρασε την ευχή, να υπάρξει συμπαράσταση φορέων αρχών και βουλευτών στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: