Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Eγγραφα για τη νέα Λαική θα δώσει στη δημοσιότητα ο Γ. Μάμαλος

Ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη πότε θα παραδοθεί η νέα Λαική αγορά, ο αντιδήμαρχος των Τ.Υ. Γ. Μάμαλος σε σημερινή δήλωσή του, αφού αναφέρθηκε στις νεώτερες εξελίξεις με τις εργασίες, μίλησε για έγγραφα που έχει στη διάθεσή του και θα δώσει στη δημοσιότητα με αναφορές (42) του εργολάβου για την πορεία του έργου.
Μάλιστα ένα υπονοούμενο που άφησε, πιθανόν να πυροδοτήσει νέο γύρο αντιπαράθεσης και προβληματισμού στο εσωτερικό της πλειοψηφούσας παράταξης του Δ.Σ.
“Αν και θεωρούσα ότι είναι για το καλό του έργου και του Δήμου να μη δώσω τα έγγραφα που έχω, στη δημοσιότητα, όταν δέχομαι αιχμές και μου κλείνουν τα μικρόφωνα θα πρέπει να αποδοθούν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι”, τόνισε χαρακτηριστικά, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τα όσα έγιναν στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Κερκυραίων.
Σχετικά με την πορεία των εργασιών, δήλωσε ότι μετά την τελευταία συζήτηση που είχε με τον εργολάβο του είπε ότι μόλις η ΔΕΗ περάσει ένα καλώδιο για την ηλεκτροδότηση του έργου, μέσα σε 10-15 μέρες θα χει στρώσει την άσφαλτο.
Θα φτιαχτούν τα φρεάτια και οι τουαλέτες.
Δήλωση Τρεπεκλή
Σε παρέμβαση του για το συγκεκριμένο θέμα, ο πρώην Δήμαρχος Γ. Τρεπεκλής, ανέφερε ότι αυτό που προέχει είναι η παράδοση του έργου στους χρήστες.
“Οι επαγγελματίες οι μεγάλοι αδικημένοι της περιοχής. Είναι αργά για παρεμβάσεις "τιμωρίας" του εργολάβου που έχει δείξει μεγάλη ασυνέπεια. Εξαντλήθηκε η υπομονή όλων μας”, δήλωσε στα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: