Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Πρωινή πτήση της Οlympic Air ζητά ο ΑOCTA

Αίτημα προς την καινούργια Ολυμπιακή αεροπορία, να επανεξετάσει το ενδεχόμενο καθιέρωσης πτήσης από τις 7 έως τις 8.00 το πρωί, προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό με πρωινές ανταποκρίσεις, υποβάλλει ο σύνδεσμος ταξιδιωτικών πρακτόρων της Κέρκυρας.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι το πρωινό δρομολόγιο θα είναι βιώσιμο, διότι, εκτός των άλλων, στην Κέρκυρα ζουν μόνιμα περίπου 15.000 αλλοδαποί οι οποίοι ταξιδεύουν και το χειμώνα.
Στην ανακοίνωση του AOCTA, τονίζονται και τα εξής:

Σχετικά με τις πτήσεις προς και από Κέρκυρα προς Αθήνα έχουμε να σας ζητήσουμε ότι οπωσδήποτε πρέπει να συνεχίσετε την πτήση ΟΑ στις 07.15 Κέρκυρα - Αθήνα, η οποία βοηθούσε τους Κερκυραίους να προλάβουν τις πρωινές ανταποκρίσεις προς το εξωτερικό, αλλά και να διεκπεραιώσουν υποθέσεις τους στην Αθήνα έχοντας χρόνο να επιστρέψουν το απόγευμα.

Επίσης, γνωρίζετε ότι στην Κέρκυρα εκτός των χιλιάδων Κερκυραίων που έχουν βασική δραστηριότητα τον τουρισμό και ταξιδεύουν στην Ευρώπη τον χειμώνα, ζουν μονίμως πάνω από 15.000 Ευρωπαίοι πολίτες, οι οποίοι αυτοί και οι συγγενείς τους ταξιδεύουν προς τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, ιδιαίτερα τον χειμώνα.

Παράλληλα με το ανωτέρω αίτημα, σας ζητάμε να επανεξετάσετε το θέμα επανάληψης των πτήσεων από Κέρκυρα προς το Λονδίνο και Φρανκφούρτη, πτήσεις που μέχρι το 1993 ήταν συνεχώς γεμάτες. Είναι λυπηρό να βλέπουμε την Easy Jet να έχει καθημερινές πτήσεις και να είναι γεμάτες, οι οποίες όμως δεν μας βοηθούν να ετοιμάσουμε ειδικά προγράμματα για μεμονωμένους επιβάτες και μικρά groups.

Εάν δείτε θετικά τα σοβαρά αυτά αιτήματά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα μέλη μας, ΙΑΤΑ members, θα υποστηρίξουν όλες τις πτήσεις σας για να είναι βιώσιμες, επιτυχία η οποία θα συμβάλλει θετικά για την περαιτέρω ανάπτυξη όχι μόνο της Κέρκυρας, αλλά και των τριγύρω Νομών που οι κάτοικοι τους χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο της Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: