Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Συλλαλητήριο διοργάνωνει το ΠΑΜΕ την Τρίτη 24/11

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καλεί εργαζόμενους, εργαζόμενες, άνεργους, συνταξιούχους, μετανάστες, νέους και νέες, εργαζόμενους με stage, συμβασιούχους, να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο την Τρίτη 24 Νοεμβρίου που θα γίνει στο Σαρόκο στις 7 το βράδυ.
Σε σχετική ανακοίνωση, επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι, "η πολιτική του ΠΑΣΟΚ είναι παλαιάς κοπής, δοκιμασμένη και με αντιλαϊκά αποτελέσματα.
Επιδιώκει να κάνει συνένοχη την εργατική τάξη, να την ποτίσει με το δηλητήριο του συμβιβασμού, της υποταγής, να μειώσει τις απαιτήσεις της. Οι προγραμματικές δηλώσεις ήρθαν και επίσημα να επιβεβαιώσουν την συνέχιση της πολιτικής: «γη και ύδωρ» στην ενίσχυση της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Ότι ανακοινώθηκε δεν έχει καμιά σχέση με τις πραγματικές σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων.
Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η πολιτική είναι στην κατεύθυνση της συνολικής γραμμής πλεύσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε). Θα «ταΐσουν» και πάλι το μεγάλο κεφάλαιο με δισ. ευρώ, νέες επιδοτήσεις, προνόμια και φοροαπαλλαγές. Τα καινούργια εφευρήματα περί «πράσινης ανάπτυξης και πράσινης οικονομίας» θα αποτελέσουν ένα ακόμα πεδίο κερδοφορίας του κεφαλαίου και των πολυεθνικών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: