Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Κέρκυρα-Αγρ. Αστέρας 3-2


Η Κέρκυρα απέδειξε ότι διαθέτει χαρακτήρα αφού παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει 2-0 από τον Αγροτικό Αστέρα, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της ένατης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, κατάφερε να κερδίσει 3-2 ανατρέποντας τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί σε βάρος της.
Η ομάδα του Γιώργου Φοιρού έκανε... ονειρεμένη αρχή και ως το 25' είχε αποκτήσει προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Δεινόπαπας με σουτ στο 11' και ο Μπεκιάρης με εκτέλεση φάουλ στο 25' έθεσαν τις βάσεις για μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη.
Ωστόσο, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε το γρήγορο γκολ του Γιαννιτσανάκη στο 27', που ξαναέβαλε τον ΑΟΚ στη διεκδίκηση του ματς.
Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν κέρδισαν πέναλτι αλλά ο τερματοφύλακας Γιακουμής κέρδισε τη μονομαχία με τον Τσίγκα. Λίγο αργότερα, όμως, αποβλήθηκε ο Κρουσταλέλης και οι "σταχυοφόροι" έμειναν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο και περιήλθαν σε δύσκολη θέση.
Στην επανάληψη, η Κέρκυρα πίεσε τους Θεσσαλονικείς και στο 66' ο Τσίγκας πήρε... ρεβάνς για το χαμένο πέναλτι ισοφαρίζοντας σε 2-2 με σουτ.
Η ολική ανατροπή ολοκληρώθηκε δέκα λεπτά αργότερα όταν ο Μπερνς με κεφαλιά έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Αγροτικού Αστέρα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του, που πανηγυρίστηκε από περίπου 2.000 φιλάθλους.
Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πελαγίας (30' Λουρένσο), Ιωάννου, Φλαβίνιο (76' Σίλβα), Γκουστάβο, Μπερνς, Ρεπερνέ, Λαμπρόπουλος, Κοντοδήμος, Τσίγκας, Γιαννιτσανάκης (60' Βενέτης).
Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Φοιρός): Γιακουμής, Κρουσταλέλης, Μπάρμπας, Βαγγελόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Κούτσης, Τσούκλης, Δεινόπαπας (71' Στεφανίδης).
Απο novasports.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: