Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Μαζική η Γ.Σ. του Σωματείου Ξενοδοχουπαλλήλων


Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τα προβλήματα με το ΙΚΑ και η υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της χθεσινής γενικής συνέλευσης του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας, που έγινε σήμερα στο Εργατικό Κέντρο.
Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Σταμάτης Πελάης, πρόκειται για μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον των ξενοδοχοϋπαλλήλων και των εργασιακών τους δικαιωμάτων.
Ιδιαίτερη αναφορά κατά τη διάρκεια της συνέλευσης των ξενοδοχοϋπαλλήλων έγινε γύρω από το θέμα της υπογραφής της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, ένα θέμα το οποίο βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της διαιτησίας.
Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το ΙΚΑ.
Τέλος, έγινε αποτίμηση της σεζόν που πέρασε και των αγώνων που έδωσαν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Κέρκυρας καθώς και αυτών που θα δώσουν για την επόμενη σεζόν, καθώς όπως επισημάνθηκε, εξακολουθούν να υπάρχουν καθυστερήσεις καταβολής δεδουλευμένων και απολύσεις ξενοδοχοϋπαλλήλων σε αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: