Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Συνάντηση Σκούρτη με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης


Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου με τον Αντινομάρχη Τουρισμού – Πολιτισμού και Νέας Γενιάς κ. Χρήστο Σκούρτη, αντιπροσωπεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (παρ/μα Ν. Κέρκυρας).
Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Αντινομάρχης κ. Σκούρτης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Φ. Βλασάμη, τον Αντιπρόεδρο κ. Ν. Μάζη και τον Γραμματέα κ. Α. Κορίκη, για τον ΄΄χαρακτήρα΄΄, τον ρόλο και την προσφορά της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε Πανελλαδικό. Στη συνέχεια έγινε εκτενής παρουσίαση της ομάδας της Κέρκυρας, καθώς και ο απολογισμός των έως τώρα δραστηριοτήτων και συμμετοχών της.
Ως αίτημα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου τέθηκε η συμπαράσταση, η συνεργασία και η υλικο-τεχνική βοήθεια από την πλευρά της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης στο έργο και την δράση του παραρτήματος Κέρκυρας, προκειμένου η ανταπόκριση στις ανάγκες της κερκυραϊκής κοινωνίας, στα πλαίσια της πρόληψης αλλά και στις έκτακτες καταστάσεις που θα κληθεί να συμμετάσχει η ομάδα, να είναι άμεση και άρτια οργανωμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: