Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Σε ημερίδα περιβάλλοντος στην Πάτρα συμμετέχει ο Δήμος Κερκυραίων

Ο Δήμος Κερκυραίων, συμμετέχει σε ημερίδα με θέμα: «Η συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην προώθηση της πράσινης επιχειρηματικότητας», η οποία πραγματοποιείται σήμερα (27 – 11 2009) στην Πάτρα.
Επικεφαλής της αποστολής του Δήμου Κερκυραίων είναι η Γενική Γραμματέας, Ανδρομάχη Δαγκλή, συνοδευόμενη από στελέχη του Τμήματος Περιβάλλοντος.
Στόχος της παρουσίας του Δήμου Κερκυραίων στην εν λόγω ημερίδα, είναι να αντλήσει σημαντικές πληροφορίες, σχετικά με πρακτικές που έχουν εφαρμοσθεί σε άλλες περιοχές της Ελλάδος, να ενημερωθεί αναφορικά με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και να συζητήσει πάνω σε επίκαιρους προβληματισμούς που αφορούν στο ρόλο των Ο.Τ.Α στην υιοθέτηση «πράσινων» πολιτικών.
"Ο Δήμος Κερκυραίων, κατασκευάζοντας δίκτυο ποδηλατοδρόμων στην πόλη της Κέρκυρας, συμμετέχοντας σε ευρωπαϊκά προγράμματα για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και προωθώντας την ανακύκλωση, επιβεβαιώνει τη βούλησή του για μία σύγχρονη Κέρκυρα, που θα λειτουργεί κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα της πράσινης ανάπτυξης", τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: