Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Με επιτυχία η ημερίδα των «γυμναστών»



Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε από το Νομαρχιακό τμ΄λημα της Πανελλήνιας Ενωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής , η επιστημονική ημερίδα στο Δημotiko Θέατρο Κέρκυρας την Παρασκευή το απόγευμα (20/11).

Ομιλητής ο καθηγητής αθλητικής ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Τζορμπατζούδης Χαράλαμπος, που ανέπτυξε διεξοδικά τα θέματα :

1. ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

2. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠ/ΣΗ και

3. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


Στην εκδήλωση εκτός των «γυμναστών» και άλλων εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, παραβρέθηκαν ο κ. Μικάλεφ Σωτήριος , Δήμαρχος Κερκυραίων, ο Αντινομάρχης κ. Σκούρτης Χρήστος, οι σχολικοί Σύμβουλοι Φυσικής Αγωγής κος Σπάχος Κλεομένης, Μουσικών κ. Παπαδόπουλος Περικλής, Πρωτοβάθμιας εκπ/σης κ. Μπάκας Νικόλαος, ο υπέυθυνος Μαζικού Αθλητισμού στην Κέρκυρα κ. Αμοιρίδης και φυσικά εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ και του ΣΕΠΕ, φορείς με τους οποίους συνδιοργανώθηκε η εκδήλωση.
Μετά την εισήγηση του κ. Τσορμπατζούδη ακολούθησε διάλογος ο οποίος χαρακτηρίστηκε και εποικοδομητικός αλλά και ωφέλιμος αφού κατατέθηκαν και διαφορετικές απόψεις καθώς σημαντικές βιωματικές εμπειρίες
Το μέλος του ΔΣ της ΠΕΠΦΑ Κερκύρας κ. Νοταρόπουλος δήλωσε για την εκδήλωση: « η εκδήλωση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας του συλλόγου μας να συμβάλλει στην επιμόρφωση των Πτυχιούχων Φυσικής αγωγής και όχι μόνο. Ήταν μια ευκαιρία σπάνια λόγω της απόστασης του νησιού μας από τα «Κέντρα». Και όπως διαπιστώνετε η θεματολογία αφορούσε ευρύτερα την εκπαιδευτική κοινότητα. Προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το Παγκερκυραικό αθλητικό συνέδριο που θα αφορά τις υποδομές στις 22 και 23 Γενάρη. Και φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλες επιστημονικές διαλέξεις και ημερίδες. Είμαστε ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των συναδέλφων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: