Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Με Ντόρα ο Νίκος Δένδιας

Επιβεβαιώνεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η σύμπλευση του βουλευτή Κέρκυρας της Ν.Δ. Νίκου Δένδια, με την υποψήφια για την αρχηγία του κόμματος Ντ. Μπακογιάννη, ενόψει και της εσωκομματικής διαδικασίας της 29ης Νοεμβρίου.
Σε δημοσίευμα τόσο στην έντυπη όσο και την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας “Βήμα” τονίζεται μεταξύ άλλων ότι, “υπάρχουν στελέχη κορυφαία που στηρίζουν την κυρία Μπακογιάννη, όπως οι πρώην υπουργοί Κ. Χατζηδάκης, Ν. Δένδιας και Ι. Παπαθανασίου, που επιμένουν ότι η πιο αξιόπιστη και φιλελεύθερη απάντηση για το μέλλον της ΝΔ είναι η κυρία Μπακογιάννη και θεωρούν ότι οι θέσεις της για την εξωτερική πολιτική, την οικονομία και την εκπαίδευση είναι οι πιο σύγχρονες και ανοικτές στα σύγχρονα ευρωπαϊκά ρεύματα και στην κοινωνία”.
Εξάλλου, ο πρώην υπ. Δικαιοσύνης μίλησε με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια για την υποψηφιότητα της κ. Μπακογιάννη μιλώντας σε εκπομπή του Alter το βράδυ της Τετάρτης.
Σε άλλα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο ο κ. Δένδιας φέρεται να συμμετείχε σε συνάντηση 30 περίπου βουλευτών της Ν.Δ. που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά της κ. Μπακογιάννη, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, 24 μόλις ώρες από την ανακοίνωση της υποστήριξης του Αντώνη Σαμαρά, από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ήδη από τις 24 Οκτωβρίου σε δημοσίευμα της “Ημερησίας” ο βουλευτής Κέρκυρας, Ν.Δένδιας φέρεται ως ένας εκ της ομάδας βουλευτών της Ν.Δ. που έβαλαν την υπογραφή τους σε κείμενο στήριξης της υποψηφιότητας Ντ.Μπακογιάννη.
Το συγκεκριμένο κείμενο δεν αποκλείεται να δοθεί στη δημοσιότητα τις προσεχείς ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: