Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Παραιτήθηκε το Δ.Σ. του Ε.Α.Κ.Κ. πλην ενός

Την παραίτησή τους υπέβαλλαν προς το νέο γ.γ. Αθλητισμού, τα μέλη της διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας, πλην του Αντιπροέδρου του ΕΑΚ Στάθη Μηλιώτη ο οποίος διαχώρισε τη θέση του.

Στην επιστολή του, επισημαίνει τα εξής: "Με δεδομένη την παραίτηση της παρούσας διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας στις 31-12-2009, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Ε.Δ. για την συνεργασία τους και τις προσπάθειες που κατέβαλλαν όλο αυτό το διάστημα για να μπορεί το Ε.Α.Κ.Κ. να είναι αποδεκτά λειτουργικό. Σίγουρα το έργο που αναλάβαμε δεν ήταν εύκολο και στην πορεία αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες και προβλήματα, κάποια από τα οποία μπορέσαμε να ξεπεράσουμε ενώ κάποια άλλα όχι. Αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω όλους είναι ότι σε κάθε περίπτωση προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό με γνώμονα τη κοινή λογική και την ορθολογική λειτουργία των εγκαταστάσεων, γνωρίζοντας εξ΄ αρχής ότι οι οικονομικές δυνατότητες ήταν και παραμένουν εξαιρετικά περιορισμένες.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους του Ε.Α.Κ.Κ. για τη συνεργασία μαζί τους, που αν και δοκιμάστηκε αρκετές φορές, με καλή διάθεση και θέληση και από τις δύο πλευρές, ξεπεράστηκαν όλες οι διαφορές και οι αντιπαραθέσεις και μπορέσαμε να λειτουργήσουμε ικανοποιητικά ως σύνολο.

Θα ήταν τρομερά μεγάλη παράληψη αν με αυτή την ευκαιρία δεν ευχαριστούσα και δημοσίως του Κερκυραίους επαγγελματίες-προμηθευτές μας, που παρά τις καθυστερήσεις και τον άτακτο τρόπο πληρωμής τους, αυτοί συνέχιζαν να μας στηρίζουν και ουσιαστικά να κάνουν τη λειτουργία του αθλητικού κέντρου εφικτή.

Τέλος θα ευχαριστήσω για την συνεργασία τους τα σωματεία και τις ομάδες που δραστηριοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ.Κ. με τη βεβαιότητα ότι προσπαθήσαμε με κάθε δυνατό τρόπο να ικανοποιήσουμε όσες από τις απαιτήσεις τους μπορούσαν να ικανοποιηθούν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ να κρίνω εγώ τον τρόπο με τον οποίο διοικήσαμε το Ε.Α.Κ.Κ. για το χρονικό διάστημα που είχαμε αυτή την ευθύνη. Μπορώ όμως με περίσσεια σιγουριά να σας δηλώσω ότι διοικήσαμε έντιμα, με οικονομική διαφάνεια, χωρίς ιδιοτέλεια και πάντα με γνώμονα το συμφέρον του Ε.Α.Κ.Κ. και του αθλητικού κόσμου της Κέρκυρας.

Στη νέα Ε.Δ. του Ε.Α.Κ.Κ. θα ευχηθώ κάθε επιτυχία στο έργο που θα της ανατεθεί, ελπίζοντας να έχει τη στήριξη και τη χρηματοδότηση που αρμόζει και οφείλεται στον Κερκυραϊκό αθλητισμό".

1 σχόλιο:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

Προς το Blog σας...Είμαστε ένα νέο blog ανοιχτό προς όλους τους blogger. Ευχόμαστε και ελπίζουμε και στην δική σας στήριξη βάζοντας το blog μας στη σελίδα σας. Θέλουμε επίσης να σας πούμε ότι τα «μεγάλα» Blog των δημοσιογράφων που βάζετε στη σελίδα σας …δεν σας βάζουν αυτά… σκεφτήκατε ποτέ γιατί..??? Tους έχετε κάνει μάγκες…για βγάλτε τους από τι σελίδα σας να τους δούμε..!! Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

www.ksipnistere.blogspot.com
email : ksipnistere1@gmail.com