Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Σε έργα στο Δήμο Μελιτειέων ο Νομάρχης


Στην περιοχή του Δήμου Μελιτειέων βρέθηκε σήμερα ο Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος συνοδευόμενος από τον Αντινομάρχη Κώστα Λέσση και τον Προϊστάμενο Προγραμματισμού της Νομαρχίας Σωτήρη Βλάχο, για να δουν από κοντά τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου στα οποία ξεκινούν άμεσα τα έργα βελτίωσης της βατότητας και της οδικής ασφάλειας.

Η γέφυρα Βουνιατάδων
Ειδικότερα, το κλιμάκιο της Νομαρχίας, παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Λειβαδιώτη και συνεργατών του, εξέτασαν επιτόπου τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επέκταση της γέφυρας πριν από τους Βουνιατάδες. Παρουσία του αναδόχου του έργου, ρυθμίστηκαν τα τελευταία ζητήματα με τα παρακείμενα κτήματα έτσι ώστε να διασφαλιστεί η συγκατάθεση των ιδιοκτητών και η αρτιότερη εκτέλεση των έργων.

Ο δρόμος προς Παυλιάνα

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο της Νομαρχίας και του Δήμου Μελιτειέων με επικεφαλής το Νομάρχη, είδαν από κοντά τα άκρως επικίνδυνα σημεία και τα λοιπά προβλήματα στον επαρχιακό δρόμο Κάτω Γαρούνα – Κάτω Παυλιάνα – Άνω Παυλιάνα και υπέδειξαν στον ανάδοχο του έργου τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΩΝ

Ο Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος και ο Αντινομάρχης Κώστας Λέσσης επισκέφθηκαν σήμερα το Γυμνάσιο Καστελλάνων όπου η Νομαρχία εκτέλεσε ένα σημαντικό έργο αναμόρφωσης του αύλειου χώρου του σχολείου. Το έργο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η διευθύντρια του σχολείου κ. Καρλότα Μαρόλα ευχαρίστησε το Νομάρχη για την συμβολή της Νομαρχίας στην βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του Γυμνασίου ενώ έδειξε αρκετές ακόμη βελτιώσεις στις οποίες προχώρησε η Σχολική Επιτροπή και επεσήμανε τις υπάρχουσες εκκρεμότητες για την μελλοντική αντιμετώπισή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: