Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

57χρονος Κερκυραίος συνελήφθη για το βιασμό 20χρονης Βρετανίδας

Κατηγορούμενος για βιασμό μιας 20χρονης Βρετανίδας συνελήφθη 57χρονος κάτοικος Ύψου του Δήμου Φαιάκων από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Παλαιοκαστριτών, ύστερα από καταγγελία του θύματος.
Την Τρίτη, η Βρετανίδα υπήκοος βρέθηκε ημίγυμνη να περπατάει στον Ύψο, ζητώντας βοήθεια από διερχόμενα αυτοκίνητα. Από ιδιώτες μεταφέρθηκε στο Κ. Υ του Αγίου Μάρκου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο.
Σύλληψεις για κλοπές
· Ένας 46χρονος Έλληνας ήταν ο δράστης που έσπαζε τα τζάμια των αυτοκινήτων και έκλεβε ότι έβρισκε στο εσωτερικό τους. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Κερκύρας, όταν την περασμένη Κυριακή καταγγέλθηκε ότι άγνωστος αφαίρεσε φωτογραφική μηχανή αξίας 4.000 ευρώ από Ι.Χ. αυτοκίνητο και η αστυνομία συνέδεσε το περιστατικό με άλλες 11 παρόμοιες περιπτώσεις. Στην προανάκριση προέκυψε ότι επρόκειτο για τον ίδιο δράστη, ο οποίος προκαλούσε φθορές στα τζάμια και τις πόρτες των αυτοκινήτων και έκλεβε έγγραφα, τσάντες, κινητά τηλέφωνα, βιβλιάρια καταθέσεων, χρήματα, ραδιο cd, πιστωτικές κάρτες και ότι βρισκόταν μέσα στα αυτοκίνητα.
· Τέλος, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείων συνέλαβαν τρία άτομα για κλοπές σε καταστήματα της περιοχής Κυνοπιαστών. Πρόκειται για έναν 20χρονο Κύπριο, έναν 20χρονο Έλληνα και έναν 22χρονο Αλβανό, οι οποίοι παραβίαζαν με σφυρί και καλέμι τις πόρτες καταστημάτων. Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή.
ΠΗΓΗ: ΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: