Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Πλημμύρες στον Ανεμόμυλο

Σε βλάβη του αποφρακτικού μηχανήματος της ΔΕΥΑΚ που διορθώθηκε το πρωί, οφείλεται η συγκέντρωση νερών στην περιοχή του Ανεμόμυλου της Γαρίτσας.

Tου Λυκούργου Σκιαδόπουλου

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Δ. Πουλιέζος, δικαιολογώντας τα παράπονα των κατοίκων, θυμίζοντας ωστόσο ότι πρόκειται για το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισε η πόλη τα τελευταία τρία χρόνια.
Όπως είπε, ο έντονος κυματισμός που έπληξε τις τελευταίες ημέρες τη Γαρίτσα, είχε ως αποτέλεσμα, μεγάλες ποσότητες φυκιών να φράσουν τους αγωγούς των ομβρίων της ΔΕΥΑΚ που καταλήγουν στην παραλιακή.
Για το λόγο αυτό, την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, το αποφρακτικό επιχειρούσε διαρκώς προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα. Δυστυχώς, την Κυριακή, διαπιστώθηκε βλάβη στο μηχάνημα η οποία επιδιορθώθηκε το πρωί της Δευτέρας.
Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, ποσότητα ύδατος εγκλωβίστηκε σε σημείο του δρόμου, δημιουργώντας πρόβλημα σε ένα σπίτι και ένα κατάστημα στον εσωτερικό του Ανεμόμυλου.
Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ διευθέτησαν το πρόβλημα ενώ δόθηκε εντολή επισταμένης επιτήρησης της περιοχής, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: