Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Tα Ιόνια Νησιά στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο


Στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2010, η Χριστίνα Τετράδη, εκπρόσωπος Ξ.Ε.Ε. Ιονίων Νήσων για τα ξενοδοχεία 4*, εξελέγη στο νέο Προεδρείο και ειδικότερα στη Διοικούσα Επιτροπή του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Τσακίρης Γεώργιος (Στερεά Ελλάδα)
Αντιπρόεδροι: Φιορεντίνος Ανδρέας (Κυκλάδες), Μεταξάς Ανδρέας (Κρήτη), Λεβέντης Κωνσταντίνος (Θεσσαλία)
Διοικούσα Επιτροπή: Τετράδη Χριστίνα (Ιόνια Νησιά), Τάσιος Γρηγόριος (Μακεδονία), Πολλάλης Δημήτριος (Πελοπόννησος), Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος (Κάμπινγκ)
Οικονομικός επόπτης: Αλέξανδρος Βασιλικός (Στερεά Ελλάδα)
Τα υπόλοιπα μέλη είναι τα εξής:
Για τα Ιόνια Νησιά οι Φωκάς Χρήστος (για τα ξενοδοχεία 5*), Μέριανος Κωνσταντίνος (για τα ξενοδοχεία 3*) και Γαλιατσάτος Σπυρίδων (για τα ξενοδοχεία 1* & 2*).
Για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι τα εξής:
Για την Στερεά Ελλάδα οι Στραγάλης Ιωάννης, Μπραζιτίκος Ιωάννης, Αβράμπος Κωνσταντίνος, Ζήσης Κωνσταντίνος και Μακρής Ευστάθιος, για την Πελοπόννησο οι Καραλής Δημήτριος και Αγγελόπουλος Αλέξανδρος, για την Θεσσαλία ο Κόνιορδος Παρίσης, για τη Μακεδονία οι Ζησιάδης Φωκίων, Τορνιβούκας Κωνσταντίνος, Παπαδημητρίου Δημήτριος και Τσιτλακίδης Ηρακλής, για τις Κυκλάδες οι Πίττας Γεώργιος και Μαργαρίτης Ιωάννης, για την Κρήτη οι Οικονόμου Ιωάννης, Πλεύρης Γεώργιος, Κόρακας Νικόλαος και Φαραγκουλιτάκης Νικόλαος, για τα Δωδεκάνησα οι Παπαβασιλείου Ιωάννης, Μηναϊδης Βασίλειος, Χατζημιχαήλ Μηνάς, Σβύνου Κωνσταντίνα και Φώκιαλης Στέργιος, για την Ήπειρο ο Ιωάννου Ευστράτιος, για το Βόρειο Αιγαίο ο Αντωνίου Περικλής, για τις λουτροπόλεις ο Πολίτης Γεώργιος και για τα κάμπινγκ η Χρονάκη Ελένη.
Λαμβάνοντας το λόγο ο νέος πρόεδρος κ. Γιώργος Τσακίρης δήλωσε: «Ξεκινάει μια νέα κοινή προσπάθεια με απώτερο σκοπό και στόχο την αναβάθμιση των λειτουργιών και του ρόλου του ΞΕΕ. Πιστεύω ότι όλοι μαζί ενωμένοι, τα μέλη του ΞΕΕ και οι συνδικαλιστικοί φορείς του κλάδου, θα μπορέσουμε να πορευτούμε από κοινού για την εκπλήρωση των προσδοκιών των συναδέλφων μας».
Η Χριστίνα Τετράδη, από τη θέση της πλέον στο νέο Προεδρείο του Ξ.Ε.Ε. ως μέλοςτης Διοικούσας Επιτροπής, ευχαριστεί τους συναδέλφους της, σε όλα τα Ιόνια νησιά, για την υποστήριξη και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να μάχεται για την αξιοποίηση της δυναμικής του τουριστικού κλάδου και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος των Ιόνιων Νησιών, όπως τους αξίζει. Η νέα διοίκηση του Ξ.Ε.Ε. θα συνεχίσει να αγωνίζεται ώστε να αναδείξει και να εκμεταλλευτεί τις θεσμικές δυνατότητες του και θα συνεχίσει την προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό των λειτουργικών δομών του, τον εμπλουτισμό του στελεχιακού δυναμικού του, την αναβάθμιση της συνεργασίας του με τις τουριστικές αρχές της χώρας μας και θα λειτουργήσει για τη συσπείρωση των δυνάμεων του κλάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: