Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Συνάντηση Μικάλεφ με μέλη της Κερκυραϊκής Λέσχης Ποδηλάτου

Με το Δήμαρχο Κερκυραίων Σωτήρη Μικάλεφ συναντήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου 2010 τα μέλη του νέου Δ.Σ. της νεοσύστατης Κερκυραϊκής Λέσχης Ποδηλάτου (Corfu Cyclist Club) και συζήτησαν θέματα που αφορούν την ολοκλήρωση των ποδηλατοδρόμων αλλά και γενικότερα θέματα τα οποία σχετίζονται με την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης μας.
Εκ μέρους της Κε.Λε.Πο. (C.C.C) στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου στο Μαράσλειο, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Κώστας Βασιλάς, ο Αντιπρόεδρος Παύλος Σουέρεφ, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Χρήστος Διαβάτης και το μέλος Νίκος Κοσκινάς.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Κυκλοφορίας Αντρέας Κουρής καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Ο κύριος Μικάλεφ αφού καλωσόρισε τα μέλη της Κερκυραϊκής Λέσχης Ποδηλάτου τόνισε μεταξύ των άλλων ότι: «Διακρίνω αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι θα υποστηρίξουν αυτή τη νέα λειτουργία που θέλουμε να εφαρμόσουμε στην πόλη μας, με στόχο την αλλαγή της νοοτροπίας και στο πλαίσιο των ενεργειών μας για την αντιμετώπιση και την άμβλυνση του
κυκλοφοριακού προβλήματος».
Από την πλευρά τους, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της λέσχης ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την φιλοξενία που τους επεφύλαξε και τη συνεργασία που είχαν, ενώ τόνισαν ότι:
«Στηρίζουμε την προσπάθεια του δήμου για την κατασκευή των ποδηλατοδρόμων από την πρώτη μέρα και ελπίζουμε σε σύντομο χρόνο να φθάσει στην ολοκλήρωση της. Η λέσχη μας
θα είναι δίπλα στο δήμο, ενώ παράλληλα στις προθέσεις μας είναι, να συνεργαστούμε στο άμεσο μέλλον για την οργάνωση και διεξαγωγή μιας σειράς εκδηλώσεων, με στόχο την εδραίωση της πεποίθησης, από την πλειοψηφία των συμπολιτών μας, ότι το ποδήλατο αποτελεί μέρος της
λύσης του κυκλοφοριακού προβλήματος.
Ευελπιστούμε με την ολοκλήρωση των ποδηλατοδρόμων στην οργάνωση μιας εκδήλωσης στο πλαίσιο της οποίας θα δοθούν 40 ποδήλατα για χρήση και βόλτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: