Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Εκδήλωση του ΚΥΜΑ FM για το ΄΄Σήμερα και το αύριο του ελληνικού ραδιοφώνου΄΄


Μια ξεχωριστή εκδήλωση - συζήτηση έγινε την Τετάρτη το βράδυ στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Κέρκυρας.Διοργανωτής ο ΚΥΜΑ FM 90,3 που φέτος γιορτάζει τα 18 χρόνια λειτουργίας του.

Με θέμα το '' Σήμερα και το αύριο του ελληνικού ραδιοφώνου'' κατατέθηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις από τους εισηγητές , με στόχο να ανοίξει μια συζήτηση για τα προβλήματα που απασχολούν το ραδιόφωνο κυρίως της περιφέρειας, από την έλλειψη θεσμικού πλαισίου ,την οικονομική τους βιωσιμότητα, το χαρακτήρα τους και την παρουσία τους στη νέα εποχή της ψηφιακής μετάδοσης. Ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος, πρόεδρος του τμήματος μουσικών σπουδών Ι.Π., ο Κώστας Θωμαίδης, τραγουδιστής και παραγωγός του Μελωδία,η Κατερίνα Κατσαρού, προϊσταμένη της ΕΡΑ Κέρκυρας και ο Γιώργος Ράδος διευθυντής του ΚΥΜΑ FM ως εισηγητές, ο καθένας με τον τρόπο του , ανέδειξαν όλους τους παραπάνω προβληματισμούς.

Συντονιστής της βραδυάς ο φιλόλογος Χρήστος Μωραίτης.

Ενδιαφέρουσες επίσης ήταν οι παρεμβάσεις και οι ερωτήσεις που έγιναν από την πλευρά του κοινού. Παρόντες στην εκδήλωση, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από τον KYMA FM με την ουσιαστική συμβολή του Corfu Press, ο Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος, ο Δήμαρχος Κερκυραίων Σωτήρης Μικάλεφ και ο Αντιδήμαρχος Θιναλίων Κώστας Παυλίδης.

Ο KYMA FM συνεχίζει τις εκδηλώσεις του με την αυριανή συναυλία - πάρτι με τον Κωστή Μαραβέγια στις 9.30 το βράδυ στο ''7 Τεχνών Τόπος'' στο Βιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: